Alcoholcontrole in Tilburg

Zondag 15 Februari 2015 - TILBURG - De politie heeft zondagavond 15 februari 2015 achtereenvolgens op de Karel Boddenweg en de Bredaseweg een alcoholcontrole gehouden. Er werden drie bestuurders betrapt die te diep in het glaasje hadden gekeken.

Van 20:15 uur tot 23:10 uur werd gecontroleerd op de Karel Boddenweg. Er werden twee automobilisten betrapt die onder invloed van alcohol waren. Zij bliezen respectievelijk 280 en 360 ugl. Van 00.00 tot 02.45 uur werd gecontroleerd op de Bredaseweg. Hier werd één bestuurder betrapt, hij blies 275 ugl. Verder werd een automobilist op de bon geslingerd die 105 km / uur reed, terwijl ter plaatse 80 km / uur is toegestaan.

Dronken vrachtwagenchauffeur
Zondagavond werd omstreeks 19.50 uur na een melding van een automobilist op de Burgemeester Letschertweg ook nog een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Macedonië betrapt op het rijden onder invloed. De agenten keken naar de slingerende vrachtwagen uit na een melding van een bezorgde weggebruiker. De dienders zagen de bedoelde vrachtwagen rijden. Zij zagen dat de bestuurder inderdaad moeite had om zijn truck in een rechte lijn voorwaarts te houden. De vrachtwagenchauffeur blies 965 ugl, ruim vier keer het toegestane maximum van 220 ugl. Het rijbewijs is daarom ingevorderd. Hij heeft een dagvaarding gekregen om zich op 1 mei 2015 bij de rechter te verantwoorden.

« Terug
Aantal keer bekeken: 2418




 

Alcoholcontrole in Tilburg
Alcoholcontrole in Tilburg
Alcoholcontrole in Tilburg
Alcoholcontrole in Tilburg
Alcoholcontrole in Tilburg


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.