Woningbrand Vuurdoorn in Andel

Vrijdag 14 Augustus 2015 - ANDEL - Om 01:50 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de tankautospuit (1546) te rijden naar het adres 'Vuurdoorn' in Andel. Hier was een binnenbrand gemeld. Het zou gaan om een woning.

Om 01:51 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de hoogwerker (6051) te rijden naar het adres 'Vuurdoorn' in Andel. Hier was een binnenbrand gemeld. Het zou gaan om een woning. hoekwoning

Om 01:52 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de officier van dienst (6892), de dienstautobus (200080), de hoogwerker (205351) en de tankautospuit (1447) te rijden naar het adres 'Vuurdoorn' in Andel. Hier was een binnenbrand gemeld. Het zou gaan om een woning. hoekwoning mbr

ANDEL – Donderdagnacht omstreeks tien over twee is bij een hoekwoning aan de Vuurdoorn in Andel de bliksem ingeslagen op de nok van het dak. Omstanders hoorden een harde klap en zagen hem inslaan in een hoekwoning. Korte tijd sloegen de vlammen uit het dak maar de gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en door middel van blussen van binnenuit werd erger voorkomen. Een ambulance is ook ter plaatse geroepen maar vooralsnog was er niemand gewond.

Meerdere brandweer wagens waren ter plaatse.

Vanwege de ligging van de woning en de vlammen in de nok van het dak werd er direct uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand. Ook controleerde de brandweer de naastgelegen woningen. Nadat de brand onder controle was heeft de brandweer nog nablus werkzaamheden verricht.

Wat de schade aan de woning en de naastgelegen woningen zijn is nog niet bekend.

« Terug
Aantal keer bekeken: 3174




 

Woningbrand  Vuurdoorn in Andel
Woningbrand  Vuurdoorn in Andel
Woningbrand  Vuurdoorn in Andel
Woningbrand  Vuurdoorn in Andel
Woningbrand  Vuurdoorn in Andel


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.