Steekincident Verdiplein in Tilburg

Woensdag 24 Februari 2016 - TILBURG - Vanmiddag is een 50-jarige Tilburger op het Verdiplein door een man in zijn schouder gestoken. De verdachte is na zijn daad gevlucht. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

Getuigen zien omstreeks 16.30 uur dat het slachtoffer, die op een scootmobiel zit, door een andere man geslagen en gestoken wordt. De dader vlucht weg als omstanders hem toeroepen om los te laten. Opgeroepen agenten hebben direct de omgeving afgezocht maar de man is niet meer aangetroffen. De gewonde Tilburger is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Aan het incident zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan. Een burgernetbericht met het signalement van de verdachte heeft enkele tips opgeleverd. Tot nu toe hebben deze nog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend. Het gaat om een negroïde man met een lengte tussen 1.75 en 1.80 m. Hij heeft kort donker haar en draagt een bril. Op het moment van het incident is hij gekleed in een beige/grijze winterjas met capuchon met daaronder een donkere broek en een beige/wit shirt. Op zijn hoofd draagt hij een wollen muts. Hij loopt op zwarte schoenen met witte zolen en witte strepen.

Ziet u de verdachte lopen of weet u waar hij op dit moment verblijft? Geef uw informatie dan door via 112. Benader de man niet zelf.

« Terug
Aantal keer bekeken: 4084




 

Steekincident Verdiplein in Tilburg
Steekincident Verdiplein in Tilburg
Steekincident Verdiplein in Tilburg
Steekincident Verdiplein in Tilburg


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.