Ernstig ongeval met vijf gewonden op de A58 bij Moergestel (+Video)

Maandag 5 Juni 2017 - MOERGESTEL - Om 03:18 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de dienstauto (20-9092), de tankautospuit (20-9133), de hulpverleningvoertuig groot model (20-9471) en de tankautospuit (20-9431) te rijden naar het adres 'A58' in Moergestel. Letsel Er zouden 1 of meer personen bekneld zitten.

Video: Rick Denissen


Ernstig ongeval met vijf gewonden op de A58 bij Moergestel

MOERGESTEL - In de nacht van zondag op maandag 5 juni vond een ernstig ongeval plaats op de A58 ter hoogte van Moergestel. Rond 03:15 werden de brandweer, politie en meerdere ambulances gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

De automobilist was de macht over het stuur verloren en botste vervolgens tegen een pilaar tussen de parkeerplaats en de snelweg. Bij het ongeval raakte alle vijf de inzettende gewonden. Ze zijn door de brandweer bevrijd en behandeld door ambulancepersoneel.

De traumahelikopter uit Rotterdam landen in het naastgelegen weiland om assistentie te verlenen. In het totaal kwamen zes ambulances ter plaatse bij het ongeval om alle slachtoffers af te voeren naar het ziekenhuis.

Wat de toestand van de slachtoffers is, is op dit moment nog niet bekend. De politie is begonnen met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron: www.district-brabant.nl


« Terug
Aantal keer bekeken: 4417




 

De aangegeven locatie op de kaart is bij benadering


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.