Band gebouw (Middelbrand) bij camping de Oirschotsebaan in Oisterwijk (+Video)

Zondag 12 November 2017 - OISTERWIJK - Om 14:39 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de tankautospuit (20-9131) te rijden naar het adres 'Br gebouw oirschotsebaan' in Oisterwijk.

Om 14:43 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de dienstauto (20-9092) en de tankautospuit (20-9133) te rijden naar het adres 'Br industrie oirschotsebaan' in Oisterwijk.

Om 15:09 werd de brandweer opnieuw gealarmeerd voor een prio 2 melding.

Ze werden verzocht met de watertank haakarmbak (twhry) en de haakarmvoertuig (20-7481) te rijden naar het adres 'Br industrie oirschotsebaan' in Oisterwijk.

Middelbrand in schuur bij Streekpark Klein Oisterwijk

OISTERWIJK - Zondagmiddag werden de brandweerkorpsen uit Moergestel en Oisterwijk met spoed opgeroepen voor een brand in een gebouw aan de Oirschotsebaan in Oisterwijk. Al snel werd opgeschaald naar code 'Middelbrand'.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Er bleek brand te woede in de schuur van het Streekpark. Door de snelle inzet van de brandweer is een uitbreiding van de brand voorkomen. Het vuur woede onder het dak van de schuur, dat is een lastig bereikbare locatie voor de brandweer. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling.

In de schuur stonde verschillende brandbare stoffen zoals olie en benzine, deze zijn buiten veiliggesteld. Vanwege de slechte waterwinning op het terrein is ook een waterwagen van de brandweer opgeroepen om te ondersteunen. Binnen een uur was de brand meester en kon de schade worden opgemaakt. De oorzaak van de brand bleek een kachel te zijn die in de schuur stond, het vuur is vervolgens overgeslagen naar het dak.

Bron: www.district-brabant.nl

Video: Rick Denissen






« Terug
Aantal keer bekeken: 3255




 

De aangegeven locatie op de kaart is bij benadering


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.