Ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot (+Video)

Woensdag 27 Juni 2018 - OIRSCHOT - Om 23:54 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de tankautospuit (20-9133) te rijden naar het adres 'A58 li 23,7' in Oirschot. ONGEVAL 223841 inci-01

Ernstig ongeval op de A58 bij Oirschot, snelweg volledig afgesloten

MOERGESTEL - Woensdagavond werden de hulpdiensten rond middernacht gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot. Meerdere brandweerwagens, politie-eenheden en een ambulance werden opgeroepen om hulp te verlenen. Zelfs een traumahelikopter uit Rotterdam is gevraagd om hulp te verlenen.

De gehele snelweg A58 tussen Moergestel en Oirschot, in de richting van Eindhoven, werd al snel volledig afgesloten voor het verkeer. Terwijl de hulpdiensten onderweg waren naar het ongeval stonden de rode kruisen al boven de rijstroken.

Een motoragent leiden het verkeer van de snelweg de afrit op, om zo de snelweg vrij te maken. In de onderstaande video is te zien dat toch veel automobilisten de rode kruisen negeerde en bovenaan het viaduct gewoon weer de snelweg op schieten. Even later zorgt een weginspecteur van Rijkswaterstaat ervoor dat ook de oprit van de A58 werd afgesloten voor het verkeer.

Op de snelweg bleek een auto over de kop te zijn geslagen. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Hoe ernstig de slachtoffers er aan toe zijn is niet bekend. De automobilisten die het rode kruis negeerde konden uiteindelijk een uur lang stilstaan op de vluchtstrook, voordat de snelweg weer werd vrijgegeven.

Bron: www.district-brabant.nl

Video: Rick Denissen


« Terug
Aantal keer bekeken: 2437




 

Ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot (+Video)
Ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot (+Video)
Ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot (+Video)


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.