Voetganger zwaargewond na aanrijding met bestelwagen in Tilburg

Zondag 18 Augustus 2019 - TILBURG - Een 29-jarige man is zaterdagnacht zwaargewond geraakte na een aanrijding met een bestelwagen op de Professor van Buchemlaan in Tilburg. Het ongeval gebeurde recht tegenover de spoedpost van het Elisabeth Ziekenhuis.

De voetganger stak mogelijk plotseling de weg over waarna de bestelwagen de persoon niet meer kon ontwijken. Na de aanrijding reed het busje een middengeleider omver en kwam op de andere rijbaan voor tegemoetkomend verkeer tot stilstand. Het slachtoffer bleef vervolgens bewusteloos liggen op het grasveld langs de weg. Omstanders verleende direct eerste hulp, waaronder iemand met een medische achtergrond.

Ambulance en politie waren snel ter plaatse om de hulpverlening over te nemen.  De man liep bij het ongeval zware verwondingen op, daarom heeft de ambulancedienst het slachtoffer zo snel mogelijk meegenomen naar de spoedpost van het ziekenhuis aan de overkant van de weg. De politie sloot de Professor van Buchemlaan in beide richtingen af voor het verkeer en hield omstanders op afstand. Vanwege Decibel waren er veel festivalgangers die voorbij het ongeval kwamen, de politie heeft het verkeer omgeleid.

De bestuurders van de bestelwagen raakte bij het ongeval niet gewond, wel raakte het voertuig zwaar beschadigd. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Bron: www.district-brabant.nl

« Terug
Aantal keer bekeken: 3218




 

De aangegeven locatie op de kaart is bij benadering


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.