Acht bestuurder met slok op achter stuur

Vrijdag 5 September 2014 - OOSTERHOUT - Oosterhout - De politie heeft gisterenavond en vannacht van 19:00 tot 4:00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Europaweg. Hierbij zijn 545 bestuurders gecontroleerd. Acht van hen hadden meer gedronken dan toegestaan en een bestuurder mocht zijn rijbewijs inleveren.

Van vrijdag 5 september 19:00 uur tot zaterdag 6 september 4:00 uur heeft de politie 545 bestuurders laten blazen. Acht bestuurders hadden teveel gedronken. Van een automobilist werd zijn rijbewijs ingevorderd aangezien hij twee keer zoveel had gedronken dan wettelijk toegestaan. Tevens is door een persoon een openstaande boete van 563 euro betaald, heeft een bestuurder zijn rijbewijs ingeleverd vanwege een openstaande boete van 347 euro en is een auto buitengebruik gesteld omdat er nog een schuld van € 1300,- was.

Geen alcohol in verkeer

Bij circa 15% van alle verkeersongevallen is er drank in het spel. Daarom controleert de politie in samenwerking met het Openbaar Ministerie nadrukkelijk op alcohol in het verkeer. In de afgelopen jaren is zowel het aantal als het percentage verkeersdoden door alcohol teruggelopen. Elke verkeersdode is er nog steeds één teveel. Daarom blijven politie en justitie zich inzetten tegen alcohol in het verkeer.


« Terug
Aantal keer bekeken: 1217




 

Acht bestuurder met slok op achter stuur
Acht bestuurder met slok op achter stuur
Acht bestuurder met slok op achter stuur


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.