Letsel beknelling (Kettingbotsing) A58 in Oirschot (+Video)

Vrijdag 9 Januari 2015 - OIRSCHOT - Om 17:45 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de tankautospuit (6941) en de hulpverleningvoertuig groot model (6770) te rijden naar het adres 'A58' in Oirschot. Letsel Er zouden 1 of meer personen bekneld zitten.

Gewonde bij kettingbotsing met twaalf auto's op A58 bij Oirschot, weg weer open

OIRSCHOT - Bij een ongeluk op de A58 bij Oirschot zijn vrijdag aan het einde van de middag zeker twaalf auto's op elkaar gebotst. Daarbij viel in ieder geval één gewonde. Twee rijstroken tussen Moergestel en Oirschot waren enige tijd afgesloten. Rond kwart voor acht werd de weg weer vrijgegeven.

Het ongeluk gebeurde in de richting van Tilburg naar Eindhoven. Er waren drie ambulances aanwezig om hulp te verlenen. Er was voornamelijk materiële schade en alle auto's moesten worden geborgen.

Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Er stond een file van dertien kilometer. De vertraging liep op tot een uur. Het verkeer richting Eindhoven werd geadviseerd Den Bosch te volgen via de A65 en A2.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Er zou sprake zijn van beknelling. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron: Omroep Brabant

Video: Rick Denissen


« Terug
Aantal keer bekeken: 3297




 

De aangegeven locatie op de kaart is bij benadering


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.