Vierde arrestatie in onderzoek dodelijke woningoverval.

Woensdag 14 Oktober 2015 - TILBURG - Tilburg - In het onderzoek naar een woningoverval met dodelijke afloop is een vierde verdachte gearresteerd. Bij deze overval kwam de 48-jarige bewoner door vuurwapengeweld om het leven. Er zaten al drie mannen vast in deze zaak. De vierde verdachte werd dinsdag 13 oktober opgepakt. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Tilburg.

Het misdrijf vond plaats op dinsdag 15 september 2015 rond 16.25 uur in de Betuwestraat. De politie kreeg een melding van een overval waarbij twee daders gevlucht waren. Bij deze overval kwam de 48-jarige bewoner door vuurwapengeweld om het leven.

Eerdere arrestaties
Vier Tilburgers (26, 38, 47 en 53 jaar) die in de bewuste woning aanwezig waren werden aangehouden. Later op die avond volgde de arrestatie van een 31-jarige Tilburger. Deze vijf mannen werden donderdagmiddag 17 september 2015 na uitgebreid onderzoek weer in vrijheid gesteld.

In de cel
Er werd een rechercheteam geformeerd dat onder leiding van een Officier van Justitie de zaak onderzoekt. Eind september leidde dat tot de arrestaties van een 19-jarige Rotterdammer en twee mannen (19 en 20) uit Spijkenisse. Op dit moment zitten nu vier personen vast op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke overval.

« Terug
Aantal keer bekeken: 1688




 

Vierde arrestatie in onderzoek dodelijke woningoverval.


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.