Dode in woning Breebroek Rijen

Vrijdag 6 November 2015 - RIJEN - RIJEN – In een huis aan de Breebroek in Rijen is vrijdagochtend het levenloze lichaam aangetroffen van een man. De politie gaat uit van een misdrijf. De politie heeft sterke vermoedens dat de man door geweld om het leven is gekomen en doet uitgebreid onderzoek in en ronden het huis aan de Breebroek.

De hoofdbewoner, die meestal bij een vriendin verblijft en daarom regelmatig andere mensen in zijn appartement aan de Breebroek laat overnachten, trof de dode aan toen hij terugkeerde in zijn woning.

Een buurtbewoner zegt tegen een verslaggever van Omroep Brabant dat er in het verleden sprake was van geluidsoverlast. Meerdere buurtbewoners klagen over drugsoverlast in de buurt en in deze specifieke woning. Ze klagen erover dat de buurt enorm verloedert en dat er volop drugs gedeald wordt, ook bij de woning waar het misdrijf is gepleegd.

Een groot aantal politie-medewerkers is in de straat aanwezig. De straat is ruim afgezet met lint. Buurtbewoners komen vol ongeloof een kijkje nemen in de normaal zo rustige straat.

Tekst: 112-brabantnieuws.nl

« Terug
Aantal keer bekeken: 939




 

Dode in woning Breebroek Rijen
Dode in woning Breebroek Rijen
Dode in woning Breebroek Rijen


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.