Woningbrand (grote brand) 1e Verdelingsweg vakantiepark hazeduinen in Putte

Zondag 5 November 2023 - PUTTE - Om 22:37 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding. De haakarmvoertuig (20-1382), de watertank haakarmbak (20-1361) werden opgeroepen om naar het adres 1e Verdelingsweg vakantiepark hazeduinen in Putte te gaan. Op dit adres zou een woning in brand staan. Het sein middel brand is gegeven

Om 22:44 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding. De brandweer werd opgeroepen om naar het adres 1e Verdelingsweg vakantiepark hazeduinen in Putte te gaan. Op dit adres zou een woning in brand staan. Het sein grote brand was gegeven.

Om 22:44 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding. De tankwagen (20-1461) werd opgeroepen om naar het adres 1e Verdelingsweg vakantiepark hazeduinen in Putte te gaan. Op dit adres zou een woning in brand staan. Het sein grote brand was gegeven.

Om 23:15 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding. De brandweer werd opgeroepen om naar het adres 1e Verdelingsweg vakantiepark hazeduinen in Putte te gaan. Op dit adres zou een woning in brand staan. Het sein grote brand was gegeven.

« Terug
Aantal keer bekeken: 545




 

Er is van deze locatie geen geografische informatie beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.