Letsel beknelling Dongenseweg/kranenberg in Tilburg

Donderdag 8 Mei 2014 - TILBURG - Om 21:41 werd de brandweer gealarmeerd voor een prio 1 melding.

Ze werden verzocht met de dienstauto ovd gho (6869), de tankautospuit (6735) en de hulpverleningvoertuig groot model (6770) te rijden naar het adres 'Dongenseweg/kranenberg' in Tilburg. Letsel Er zouden 1 of meer personen bekneld zitten.


---------
Persbericht Politie (9 mei 2014 13:57uur)
De politie behandelde donderdagavond 8 mei een verkeersongeval op de Dongenseweg. Het ongeluk gebeurde 21.30 uur bij de kruising met de Kranenberg. Beide betrokken automobilisten raakte gewond.

Regen
Het wegdek was nat vanwege de hevige regenval. De twee betrokken automobilisten wilden rechtsaf slaan naar de Dongenseweg. De voorste auto (zwarte Audi) werd bestuurd door een 25-jarige Waalwijker en stond stil voor het rode verkeerslicht. Een 45-jarige achteropkomende automobilist (afkomstig uit Esch) klapte met zijn groene Seat Cordoba achterop zijn voorganger.

Bekneld
Beide betrokken automobilisten raakten bij de aanrijding gewond. De veroorzaker (45) werd door brandweer uit de auto bevrijd en door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de andere automobilist (25) werd de autogordel door een voorbijganger losgesneden. Hij was licht gewond en werd ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld. De man hoefde niet naar het ziekenhuis. Beiden auto's waren zwaar beschadigd en moesten weg getakeld.
Bron Politie.nl

« Terug
Aantal keer bekeken: 3964




 

Letsel  beknelling Dongenseweg/kranenberg in Tilburg
Letsel  beknelling Dongenseweg/kranenberg in Tilburg
Letsel  beknelling Dongenseweg/kranenberg in Tilburg
Letsel  beknelling Dongenseweg/kranenberg in Tilburg


Inloggen

Beheerders login




Inloggevens onthouden

Sponsors

WebdesignTilburg; Het beste webdesign bedrijf voor de startende ondernemer uit Tilburg eo.